Najnovšie recenzie zo sekcie Dámske erotické korzety
- Kvalitne prevedenie
- Nie veľmi pevná látka vzhľadom na to ze ide o korzet.
- Pohodlný, príjemný na dotyk, elegantný
Maximálna spokojnosť z mojej strany. Uvidíme ako zareaguje partner. Na obrázku sa mu páčil.
- Krásne zabalené
- Perfektný materiál
Veľká spokojnosť z mojej strany
- Krásne, krásne, krásne
- kvalitne a velmi vkusne pradlo na hry za rozumnu cenu
Korzet sadol podľa veľkosti asi by som len vytkla že sa predáva bez pančúch.
Veľmi pekne sadol na telo partnerovi sa paci ze to ma odhalené prsníky nohavičky mi nesadli ale to je len malý detail odporúčam každému kto si chce okoreniť sexualni život.
- Kvalitný material
Krásny korzet a na postavičke ukáže krásne
- dobrý materiál
- som spokojna s tovarom
- Je to .......:-)
Korzet sedí ako uliaty, príjemný materiál
- nevyzera ako korzet
- Skvelé
- Je mi to väčšie mala som si objednať menšie číslo
- Kvalitný a príjemný materiál.
- Jednoduchšie šnurovanie.
- Krásne vyniknú krivky.
- Korzet nemá košíky a to robí korzet výnimočným a sexi.
Kvalitné spracovanie, krozet sa dá krásne šnurovať na presnú veľkosť. Príjemný a kvalitmý materiál. Šnurovanie nieje až také komplikované, podľa priateľky sadol perfektne, cítila sa v ňom tiež príjemne. Na eroticky vzrušujúce chvíle určite odporúčam a tiež aj ako darček.
Su super
- Super
Korzet je krásny , kvalitný. Bežne nosím veľkosť S, no pri tomto produkte veľkosť S/M nesedela. Ihneď som si stiahla reklamačný formulár a požiadala o vymenu veľkosti. Všetka komunikacia s obchodom prebehla rýchlo tak ako výmena tovaru aj doručenie.
Korzet sedí a som s nim spokojná, odporúčam.
- Napriek drobnej nezrovnaloati s mojimi očakávaniami som s tovarom spokojná, využívam aktívne. Inak je korzet pohodlný, príjemný, sexi...
- Očakávala som troška pevnejší materiál a kostice v korzete, a teda aj aby ma to troška stiahlo. Bohužiaľ je to iba tenučká sieťovina.
Zobrazujem 21 - 40 zo 51 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »